Blogg

Skapa talismaner och amuletter

3 oktober (Hallstavik) och 17 oktober (Stockholm)

Workshop: Tillverkning av amulett och talisman. Talismanen fyller du med den kraft du vill ha och amuletten använder du för beskydd. Och vi gör trumresor för att skaffa oss den information vi behöver.  Medan ni pysslar med era arbeten berättar vi bl a om naturbaserade traditioner som shamanism och häxkonst, om örter och stenar mm.

Vi som håller i kursen är Livsfokus.nu och Gudinnekraft.se

10-11 oktober Inre Harmonimässan

Livsfokus och Gudinnekraft finns i samma monter på Inre Harmonimässan som nu har flyttat till Solna. Gudinnekraft säljer indianhantverk samt egna tillverkade produkter. Jag säljer bl a häxstenar.  Jag håller en föreläsning om Häxkonst både lördag och söndag. Besök oss gärna i montern och kom och lyssna på föredragen.

4 oktober Frösåkersskolan Östhammar, Hälsodag med flera utställare.

24-25 oktober Tierp mässan, Alternativ mässa, jag har föredrag om Häxkonst på söndag fm och en trumresa på em.

Väl Mött